Raambekleding

raamdecoartie_shuttersIn onze tijd waar alles gestrest en gehaast moet gaan, is er een enorme hang naar een landelijk interieur. De sfeer en de rust van het platteland is hierbij voelbaar in uw huis en dat is waar het om gaat bij landelijk wonen. Een landelijke sfeer bereik je met rustieke meubels, houten vloeren, lichte kleuren op de muren maar ook met shutters en raamdecoratie.

Shutters
Ze zijn een perfecte aanvulling op een landelijke inrichting, mede door de grote variatie aan kleuren en houtsoorten passen ze ik elk interieur. Met de verstelbare lamellen regelt u zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen in een naturel (linnen) stof maken uw landelijke inrichting helemaal af. Ze zijn warm en sfeervol en goed te combineren met overgordijnen. U kunt zelf bepalen tot op welke hoogte u het vouwgordijn laat zakken, waardoor u heerlijk onbelemmerd kunt genieten van het uitzicht.

Houten jaloezieën
Door de enorme variatie passen houten jaloezieën zowel in een landelijke, moderne als in een klassieke inrichting. Ze geven elke kamer in huis een unieke sfeer en laten u spelen met zonlicht en schaduw. Door de grote keuze in houtsoorten, kleuren en ladderband, kunt u het product perfect afstemmen op uw inrichting. Creëer uw eigen persoonlijke landelijke onrichting……met de luxe uitstraling van Shutters en Houten Raambeklading van Ambacht Parket!